ZOOM uitnodiging Woensdag 6 januari 2021 om 11:00 uur

Beste Probusvrienden,

 

Het bestuur hoopt dat jullie toch nog mooie kerstdagen hebben gehad – extra speciaal dit jaar waren ze zeker….

Deze week nog vieren wij de overgang naar weer een nieuw jaar en wel  2021! Hopelijk en naar verwachting wordt het weer een  normaal jaar, maar dat zal nog afhangen hoe snel en voortvarend de vaccinaties zullen geschieden.  

We hebben goede hoop!  

 

Waarom deze Zoom* Uitnodiging? (* is een programma waarmee je via internet kunt videobellen met PC, laptop of smartphone)

Onze voorzitter Gideon leek het een leuk en toepasselijk idee om ter gelegenheid van het nieuwe jaar op woensdag 6 januari een virtuele bijeenkomst te houden. Het toasten doen we dan met ons eigen glas in ons eigen huis😉

Dat kan met behulp van de ZOOM techniek: een Laptop, PC, Tablet of iPad/iPhone, waarop een e-mail is te ontvangen en waarop een camera en microfoon zijn ingebouwd of zijn aangesloten.

 

We starten de Zoom sessie om 11:00 uur op woensdag 6 januari. Ik open de Zoom sessie en ik ben dan de Host – ik zal jullie toelaten en dan kan de sessie beginnen. Hoe neem je deel: dit doe je heel eenvoudig door onderstaande link in deze e-mail te openen (deze mail goed op een plek bewaren!). NB er is geen Zoom account nodig!.

Volg daarna de paar simpele instructies en we zijn samen live te zien en te horen. In de video hieronder kun je zien hoe een Zoom sessie gaat (de eerste 3 min zijn van belang):

 

Klik op de link hiernaast om de video te starten:  Zo gebruik je ZOOM

 

 

 

 

Laat mij aub per e-mail weten of je mee wilt (kunt) doen: ik ben beschikbaar om te helpen (vooraf) met het checken van de set-up. Ik kom dan even langs om dit te doen – geen probleem!    

 

Hier is de uitnodiging met Zoom link:

 

Topic: Probus Zoom Meeting

Time: Jan 6, 2021 11:00 AM Amsterdam, Berlin, Rome, Stockholm, Vienna

 

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/93847425184?pwd=ZUhpdi9MK3d6MDA5ai9rOU5QMWpYdz09

 

Meeting ID: 938 4742 5184

Passcode: CPYX3N

 

Namens Gideon hoop ik dat de meesten van ons mee kunnen doen en we op deze speciale wijze het nieuwe jaar van start kunnen gaan!

 

Vr groeten,

Peter Hougardy

Probusclub Santpoort  Webmaster

 

NB bij succes kunnen we dit vervolgen en hiermee lezingen geven!

Enable Javascript